22 oktober 2014

Onze laatste hele dag in Turkije. Op aanraden van de ANWB reden we naar Teos om Griekse opgravingen te bekijken. Maar ook deze bezienswaardigheid stelde niks voor. Er lagen inderdaad wat hopen stenen, je mocht overal opklimmen en tussendoor lopen, desgewenst stenen in je zakken steken en afval kon je gewoon tussen de eeuwenoude opgravingen deponeren.
Daarna in Çesme gaan lunchen, maar ook daar was weinig aan. In de namiddag de tuin dus weer opgezocht. Dylan met een boek en een hotelkat op schoot. Ik met een haakwerkje en een andere (iets minder vriendelijke) hotelkat op schoot.


’s Avonds weer bij Asma Yapragi gaan eten. Dylan ontplofte aan het eind van de avond bijna, maar dat was niet gek. Hij at: vier groente-gerechtjes, twintig lamsballetjes in yoghurtsaus, twee lamsballetjes die ik niet opkreeg, een plak pompoen-chocoladecake en een stuk van mijn baklava. :D




23 oktober gingen we ’s middags weer naar huis. Onze mini-vakantie zat erop. Een zonbestemming in de herfstvakantie is uitstekend bevallen!

Reacties