19 oktober 2014

We logeerden in het Tas Otel. Een klein boetiekhotel met 8 kamers. Het hoogseizoen was allang afgelopen, dus het was er lekker rustig. ’s Ochtends ontbeten we buiten in de zon, onder de druivenstruiken. We genoten van al het lekkers bij het ontbijt. Verse muntthee, overheerlijke meloenen en ander fruit, stukjes zelfgebakken cake, tig soorten zelfgemaakte jam, verschillende soorten honing, brood, yoghurt en nog véél meer. Ondertussen knuffelden we met de drie hotelkatten. Na het ontbijt was de hotelkamer al schoongemaakt!

Op zondag maakten we een wandeling door het stadje. We bezochten de vier Griekse windmolens, dronken thee op een terrasje en genoten van de gezellige bedrijvigheid.

’s Middags lazen we een tijdschrift en een boekje aan het zwembad in de hoteltuin. Daarna deden we een dutje, om vervolgens van een kopje (gratis) thee en cake van het huis te genieten.


’s Avonds aten we, op advies van het hotel, bij Asma Yapragi. Daar begonnen we vrolijk aan het op tafel gezette brood te knabbelen, in afwachting van de menukaart. Die kwam echter niet. We bleken zelf de keuken in te moeten lopen, om het voor- en hoofdgerecht te kiezen. In het keukentje stonden allemaal schalen met lekkers klaar. Als voorgerecht mochten we vier of vijf groentegerechtjes kiezen. Als hoofdgerecht was er keuze uit twee lamsgerechten. Vervolgens hebben we voortreffelijk gegeten!

Reacties