Matties for life!

Het was een gezellig dagje gisteren. Mijn zusje kwam op bezoek; ze had nog een verjaardagscadeautje te goed. We zijn gezellig wezen shoppen in Delft.

's Avonds gingen Dylan en ik naar Rotterdam, naar een voorstelling van het RO Theater. Vorig jaar zagen we in de Schouwburg "Moord in de kerststal" en dat was zó leuk dat we dit jaar weer de familievoorstelling bezochten.
Dit keer zagen we de voorstelling "Woest water". De achtjarige Sil goochelt graag, maar zijn familie heeft geen aandacht voor hem en zijn beste vriend is verhuisd. Tijdens één van zijn goocheltruc belandt hij in de wasmachine, samen met kat 'Tijgertje'. Ze komen terecht op een bootje op de oceaan, waarna ze allerlei wonderdelijke figuren ontmoeten. Mijn favoriet was Cor de Zeekoe!
Het was echt genieten. Zo knap dat je met zes spelers (Gijs Naber, Sanne Wallis de Vries, Lukas Smolders, Sylvia Poorta, Wouter van Oord en Maarten Smit), kleurrijke decors en kostuums en leuke liedjes, zoiets moois kan neerzetten. Een musical doet er niet voor onder. Jammer dan ook dat de zaal maar half gevuld was. Volgend jaar gaan we weer!

Reacties